EHBO & BEVEILIGING

In het Fluor pand en op het terrein, bevindt zich een vaste EHBO-post die je kunt raadplegen indien nodig. Wij vragen je bij medische problemen naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of beveiligingsbeambte te gaan en het probleem te melden. De beveiliging en de EHBO zullen de bezoekers van het Buiten Gewoon Fluor Festival zo goed mogelijk in de gaten houden. Wij willen je vragen om zelf ook een oogje in het zeil te houden. Zo kunnen we samen voorkomende situaties snel oplossen.

ALCOHOL

Jongeren die nog geen 18 jaar zijn, mogen geen alcohol drinken omdat het lichaam van een minderjarige nog in ontwikkeling is en alcoholhoudende drank dit proces ernstig kan verstoren. Bovendien hebben jongeren onder de 18 vaak te maken met groepsdruk en kunnen de gevolgen van hun gedrag niet overzien. Daarom zijn er ook de leeftijdsgrenzen voor alcoholhoudende dranken: dat is 18 jaar voor alle alcoholhoudende dranken.

Bij het Buitengewoon Fluor Festival zal er streng op worden toegezien dat er aan bezoekers onder de 18 geen drank wordt geschonken. Meerderjarigen vanaf 18 jaar kunnen bij de beveiliging tegen vertoning van hun legitimatie een polsbandje halen als zij gerechtigd zijn om te drinken. Verder wordt er bij twijfel altijd om legitimatie gevraagd voor er alcohol wordt uitgegeven door het barpersoneel. Indien het barpersoneel op hun inschattingsvermogen vindt dat een persoon beter geen alcohol kan nuttigen, zijn zij gerechtigd de verstrekking te weigeren. We willen het namelijk vooral leuk en gezellig houden!

CONSUMPTIES & TOEGANG

Als u een kaart heeft gekocht dan krijgt u een toegangsbandje toegestuurd. Deze dient u dus mee te nemen. omgewisseld voor een kaart. Tevens krijgen We hebben 2 verschillende kleuren bandjes, voor mensen die 18+ alcohol mogen consumeren en voor mensen onder de alcohol leeftijd.

GARDEROBE

Fluor beschikt over een groot aantal kluisjes. Hier kunnen bij binnenkomst de jassen in opgeborgen worden. U ontvangt een muntje die u kunt gebruiken. Aangezien het aantal kluisjes best beperkt is, willen wij u vragen om meerdere jassen in een kluisje te doen.

ROLSTOELGEBONDEN BEZOEKERS

Wilt u naar het Buiten Gewoon Fluor festival komen en bent u rolstoelgebonden? Dit kan. Geef dit duidelijk aan bij het bestellen van uw kaarten. Er zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar.

STAAN & ZITPLEKKEN

Het Buiten Gewoon Fluor Festival is een staand concert. Er zijn wel een aantal tribune plaatsen, maar deze zijn beperkt. Houd hier dus rekening mee. We hebben een zaal waar de artiesten optreden en tevens ook een aparte chill ruimte met een bar waar je even rustig kunt ontspannen.

PARKEREN

Parkeren kan in de nabijgelegen Eempleingarage. Op de website www.parkeergarageeemplein.nl staat een uitgebreide routebeschrijving vanuit verschillende richtingen. Fietsen kunnen nog steeds bij ons pand geparkeerd worden, in de steeg tussen Picnic en FLUOR is een fietsenstalling gerealiseerd. De looproute vanaf de parkeergarage onder het Eemplein is in rood weergegeven op de hiernaast afgebeelde kaart. Indien u komt met een bus of taxi dan dient u de speciale taxi route te volgen die op de dag van het festival staat aangegeven.

PRIVACY-FILMEN & FOTO'S TIJDENS FESTIVAL

De kans is groot dat Fotografen en filmers de vele leuke momenten tijdens het Buiten Gewoon Fluor Festival vastleggen. Foto’s en films bieden immers een leuk aandenken aan deze bijzondere middag. Bovendien ondersteunen ze onze promotionele doeleinden, waarvoor deze ook worden gebruikt. Aanwezigheid bij het Buitengewoon Fluor Festival betekent toestemming dat bezoekers gefotografeerd en gefilmd mogen worden, tenzij vóóraf schriftelijk per email info@buitengewoonfluorfestijn.nl of bij de entree van het concert aan onze organisatie kenbaar is/wordt gemaakt hiervoor geen toestemming te verlenen. Wij treffen dan ter plekke maatregelen voor deze bezoeker(s).

KAARTEN BESTELLEN

Indien u kaarten wenst te bestellen, klik dan boven in de balk op de “Kaarten Bestellen”-knop en geef vervolgens aan hoeveel kaarten u wilt bestellen. Er zijn 400 kaarten beschikbaar, wees er dus snel bij, op = op!
Op dit moment zijn wij druk bezig de artiesten te benaderen. Het is dus nog even een verrassing wie er allemaal komen. Maar dat het een feest wordt is een feit!
Wanneer u op de bestelknop drukt, wordt uw bestelling in behandeling genomen en krijgt u van ons een bevestiging met ook de betalingsmogelijkheden.