MIKE KLEIN MARCO DE
HOLLANDER
ROCKY PAUW WOLTER KROES MONIQUE SMIT DANNY
NICOLAI
ZONDAG
29 MAART
WE ZIJN UITVERKOCHT! Wil je op de reservelijst? Stuur dan gerust een email naar ons!
TOT VOLGEND JAAR!

Wie komen er?

View more

Voor wie? Door wie?

View more

Kaarten Bestellen

View more

Sponsoren

View more

Muziek verbroedert, verrast en maakt het leven
tot een nog groter feest!

Dit jaar wordt op zondag 29 maart de tweede editie gehouden van het BUITENGEWOON FLUOR FESTIVAL. Een groot Nederlandstalig muziekspektakel voor mensen met een beperking in Poppodium Fluor in Amersfoort. De wereld van mensen met een beperking is naar onze mening te klein. Ontmoeten, vriendschappen aangaan, het sociale netwerk verbreden en er samen een mooi feest van maken, dat is ons doel.

JIJ KOMT TOCH OOK?

Wie komen er?

We zijn er klaar voor! We hebben een super locatie, de datum staat vast, de site draait dus de kaarten kunnen besteld worden! De hoofdact is niemand minder dan Wolter Kroes! Tevens hebben we de volgende ras artiesten ook weten te strikken, Monique Smit, Danny Nicolai, Rocky Pauw, Marco de Hollander en Mike Klein. Een schitterende combinatie van Nederlandstalige zangers die het Buiten Gewoon Fluor Festijn een warm hart toe dragen. Waarvoor dank! Vergeet je niet aan te melden op onze Facebookpagina, hier worden de laatste nieuwtjes op vermeld.

Voor wie? Door wie?

Voor wie; Muziek verbroedert, verrast en maakt het leven tot een nog groter feest! Dit jaar wordt op 29 maart de eerste editie gehouden van het BUITENGEWOON FLUOR FESTIVAL. Een groot Nederlandstalig muziekspektakel voor mensen met een beperking in Poppodium Fluor in Amersfoort. De wereld van mensen met een beperking is naar onze mening te klein. Ontmoeten, vriendschappen aangaan, het sociale netwerk verbreden en er samen een mooi feest van maken, dat is ons doel. Blije, vrolijke gezichten willen we op die middag zien, mensen in de polonaise al meezingend op de herkenbare, heerlijke, Nederlandstalige liedjes. Het moet een onvergetelijk evenement worden, waarbij iedereen 100% zichzelf mag/kan zijn.

Locatie: Poppodium Fluor, Oliemolenhof 22, 3812 PB, Amersfoort

Wanneer: 29 maart 2020

Tijd: 1400-1700 uur

Voor wie: Mensen, vanaf 16+, met een matige-lichte verstandelijke beperking. Uiteraard zijn de begeleiders ook van harte welkom!

(Wij nemen aan dat u zelf in kunt schatten, of/en hoeveel begeleiding er nodig is. Het gaat om de mensen met een beperking..)

Kosten: Een kaartje kost euro 5,-. Dit is inclusief 2 drankjes en een snackje.

Hoe de kaarten te kopen: Ga naar de link op de homepage om je kaarten te bestellen

Door wie; Dit mooie initiatief is bedacht door Priscilla Bitterling, projectcoördinator Vrijetijdsbesteding bij Amerpoort en Jeroen Speksnijder. Al brainstormend, met dezelfde missie en visie, vielen de stukjes in elkaar.

Amerpoort die 100% achter dit mooie project staat en Poppodium Fluor die de zaal en de faciliteiten gratis ter beschikking stelt.

Bestellen Kaarten

Indien u kaarten wenst te bestellen, klik dan boven in de balk op de “Kaarten Bestellen”-knop en geef vervolgens aan hoeveel kaarten u wilt bestellen. Er zijn 400 kaarten beschikbaar, wees er dus snel bij, op = op!
Wanneer u op de bestelknop drukt, wordt uw bestelling in behandeling genomen en krijgt u van ons een bevestiging met ook de betalingsmogelijkheden.